Ulla-Marja Ruistola: Metsästyskoirana cockerspanieli

 

Kirjan tarkoituksena on antaa kattava käsitys cockerspanielista metsästyskoirana. Kirja on kirjoitettu yli 40 vuoden kokemuksella cockerspanieleista ja käsittelee rodun käyttötarkoitusta, historiaa, pennun valintaa sekä niin kotimaisten kuin brittiläisten metsästyskokeiden esittelyn. Kirjassa on lisäksi kirjoittajan omia ajatuksia koulutuksesta ja jalostamisesta, pohdintaa luonteesta, vinkkejä ja ideoita.

Kirjoittaja on kasvanut cockerspanieleiden parissa, kasvattanut itse cockereita vuodesta 2001 ja yksinomaan käyttölinjaisia vuodesta 2007. Metsästys on ollut kiinteä osa kirjoittajan harrastusta lähes koko aikuisiän. Kirjoittaja on lisäksi ollut mukana kehittämässä cockereiden metsästyskoetoimintaa Suomessa ja ollut tuomassa maahan ensimmäisiä käyttölinjan koiria. Kirjoittaja on yhdistysaktiivi ja osallistunut aina jalostuksen ohjaamisesta rotulehden päätoimittamiseen. 

ISBN: 978-1-36-793671-3

s. 132 sivua
pehmeäkantinen
värivalokuvat

Kirjastot ja kirjakaupat tiedustelut: ruistolatmi@gmail.com

Ulla-Marja Ruistola: Noutoja #ilonkautta

Perusnoudon opettaminen tuntuu olevan vaikeaa itse kullekin. Tässä kirjassa annetaan ohjeet siitä, miten nouto rakennetaan luovutuksen kautta. Tämä tapahtuu positiivisesti vahvistaen siten, että luovutuksesta tulee maailman paras juttu ja koko noutamista iloinen asia. Tällä menetelmällä noudon voi opettaa mille tahansa koiralle, oli yhteinen harrastus mikä vaan. Lisäksi kirjassa on yleisiä ajatuksia kouluttamisesta ja siihen liittyvistä asioista. Mukavia hetkiä koiran kanssa!

ISBN 9781364013684

21×26 cm

48 sivua

värikuvat 

pehmeä kantitinen

 

Powered by Aava 3