Luoksetulo

Inkomst

Ett villigt tillvägagångssätt är en grundläggande hundfärdighet genom att investera där ägaren får en lydig hund.  Träningen börjar omedelbart när valpen kommer in i huset. Den lilla valpen är fortfarande ganska beroende av sin ägare och omvärlden är ännu inte särskilt intresserad. I det här fallet sjunker praxis att närma sig i god jord. Att träna med en liten valp kommer att bära frukt senare när tonåren är över. En tonårshund kan mycket väl vara i lågkonjunktur för saker som den redan vet.

 

Delvis intäkt är viktigt för framgångsrik hämtning.

 

Det är värt att lära in entréinkomsten samt med en muntlig inbjudan, t.ex. och även med en visselpipa.

 

Visselpipan är en grundläggande utrustning för varje hundägare som ska köpas. Varför? Ett välvillkorat tillvägagångssätt för visselpipan garanterar ett bra tillvägagångssätt i alla situationer. Och ett funktionellt tillvägagångssätt är nästan en livlina med en hund. Tillvägagångssignalen kan ha minst två korta eller en serie korta visselpipor. Det ska alltid vara detsamma.

 

Vid måltiderna inbjuds hunden att äta med en visselpipa. Avsikten är att ingången ska associeras med något trevligt. Sedan växer önskan att komma till honom. I allmänhet är yummies mer än bra för alla valpar. När valpen växer rör sig övningarna och kraven ökar gradvis. En valp är inte inbjuden till en valp om den har intressanta saker att göra, till exempel att leka med en annan hund. Sedan går vi och hämtar valpen.

 

Lönen ska vara något som hunden uppskattar:
  • skrävlare
  • strykning och repor
  • spela
  • springer fritt
  • plocka upp
  • nameja
En hund kan inte belönas med något den inte värdesätter. För vad en person värderar spelar ingen roll.

 

Hunden aldrig väder straffa när det gäller honom. Inte ens om du hade de bästa högklackarna i munnen eller värdens mobiltelefon. Det mest extrema exemplet på detta kom tidigare, när jag körde mina hundar på Tuusula Firas granar och en ung tax kom mot mig. Det var enormt entusiastiskt över våra hundar och dess ägare fick dem inte att komma tillbaka. Vad gjorde gubben när han äntligen fick hunden att komma till honom? Han startade hunden. Det ökar verkligen inte hundens motivation att komma. Skämma ännu mer att jag inte ingripit, men som en ung flicka vågade jag inte.

 

Uppfödaren tjänar tjänsten till uppfödare genom att konditionera valparna i upptagningsvisslingen i samband med utfodringstiderna. I det här fallet har hälften av arbetet redan utförts och valparna har en nästan automatiskt installerad ingång. Men praxis får inte begränsas till detta, men naturligtvis måste den framtida ägaren utveckla och underhålla den.


Tillbaka till blogg