Ongelmakäytökset

Yritys tarjoaa myös apua haasteellisissa käytöksissä. Erityisosaaminen on kiihtymisessä ja peloissa.

Ongelmakäyttäytymiseen liittyvää koulutusta voidaan tehdä sekä toimitiloissamme että maastossa. Käytösneuvonnan ensitapaaminen on 1,5 tuntia. Ennen tapaamista asiakas täyttää koiran hyvinvointiin, terveyteen ja arjen rutiineihin kartoittavan kyselylomakkeen. Omistaja saa tapaamisesta kirjallisen harjoitusohjeet. Jatkotapaamiset ja -harjoitukset toteutetaan 60 minuutin kertoina. Hinta sisältää kouluttajan etätuen (sähköposti) yhden kuukauden ajan tapaamisen jälkeen.

Käytösneuvonnan esimmäisen käynnin hinta on 150e. Se tapahtuu aina toimitiloissamme Hyvinkäällä. Jatkokoulutukset ovat 70e/h. Maastossa tapahtuvat koulutukset ovat Hyvinkään alueella.

Toimi näin

  • On tärkeää omistaja sitoutuu prosessiin, sillä ne eivät ratkea yhdellä tai kahdella harjoituskerralla ja työtä tulee tehdä myös kotona
  • Käytä koiraa eläinlääkärissä, sillä monet käytöksen haasteet johtuvat koiran terveyden haasteita. Valitse lääkäri, joka myös tutkii kunnolla.
  • Varaa aika ongelmakäytöksen ensikonsultaatioon täältä: https://www.koiraharrastaja.fi/pages/yksityisvalmennus
  • Täytä ajoissa ennen tapaamistamme ennakkotietokaavake
  • Tule ajoissa paikalle ja lenkitä koira ennen tapaamistamme

Varaudu tähän: Yleensä ongelmallisten käytösten ratkaisemiseen tarvitaan vähintään 5-10 kertaa, joten se vaatii sitoutumista omistajien osalta.

Emme tee kotikäyntejä.