Tietoa meistä

Kasvatamme käyttölinjaisia cockerspanieleita. kennel Ladysplit's

Pyrimme siihen, että jalostusnarttumme ovat terveitä ja smartDog Kognitio testasttuja ja rodunomaisissa kokeissa palkittuja. Pentuja on harvakseltaan, sillä pyrin kasvattamaan sellaisia pentueita, jotka todella miellyttävät minua.

Kaikki koiramme elävät kotona kanssamme tai ovat perheissä kotikoirina. Koska suurin mielenkiintomme on suuntautunut käyttöpuolelle, niin kaikki koiramme koulutetaan metsälle ja niillä metsästetään tai on metsästetty. Se onkin se harrastus, jonka kaikki jakavat perheessämme, joka pitää sisällään itseni, mieheni Juhan, tyttäremme Sonjan, poikamme Markuksen ja koirat.

Ullalla on pieni (olet yrityksen kotisivuilla) yritys, joka myy ja tuo maahan metsästyskoira-aiheista tavaraa ja järjestää erilaisia koulutuksia liittyen lintukoiriin. Harrastukseni pyörivät koirien ja metsästämisen ympärillä. Erityisesti minua kiinnostaa koirien kouluttaminen, niiden käyttäytyminen ja luonne.

Juha taas on johtotehtävissä tietokonealalla. Juhan harrastuksina ovat aseet, tarkka-ammunta, pitkänmatkan ammunta ja kaikenlainen metsästäminen pienpedoista, lintujen kautta hirviin.

Ulla Ruistola

Kenneliämme voi seurata Facebookissa. Sieltä löytää ajankohtaiset uutiset!