Smartdog-testipäivät

Testipäivät 23-24.2019 Hyvinkäällä (Palo-ojantie 10E).

 Haluatko saada lisää tietoa koirasi ajattelusta ja käyttäytymisestä? Askarruttaako jokin koirasi koulutuksessa? SmartDOG-testit auttavat sinua ymmärtämään koiraasi uudesta näkökulmasta, ja voivat myös helpottaa ongelmien paikannusta!

Ilmoittautumiset sähköpostilla Ullalle ruistolatmi@gmail.com
Kerrothan mihin testiin haluat osallistua, eri testivaihtoehdot löytyvät alempaa.

***Mitä tietoa voit saada testeillä?
Mitä tiedät koirasi ongelmanratkaisukyvystä ja -tavasta, muistista, loogisesta päättelystä tai itsehillinnästä? Entä miten hyvin koira lukee eleitä, tai millainen keskittymiskyky koirallasi on?

Testien avulla kartoitetaan koirasi vahvuudet ja ne alueet, joihin koulutuksessa ja arkielämässä kannattaa kiinnittää huomiota. SmartDOG-testit perustuvat uusimpaan kognitiotutkimukseen ja ovat kaikille koirille sopivia testejä.

***Mitä uusi OPPIMINEN, MUISTI JA TUNNETILA testi kertoo?

Haluatko tietää miten nopea koirasi on oppimaan? Onko oppimisnopeus normaali suhteessa koiran ikään ja rotuun? Entä millainen tunnetila koirallasi on oppimisen hetkellä? Onko koiralla vanhuudesta johtuvaa oppimisen hidastumista?

Näihin kysymyksiin saat vastauksen uudesta smartDOG OPPIMINEN, MUISTI JA TUNNETILA -testistä. Testi perustuu, kuten muutkin smartDOG testit koirakognitiotutkimuksiin. Testi tehdään ruoan avulla ja soveltuu kaikenikäisille koirille 5 kuukaudesta ylöspäin!

Lue lisää testistä https://www.smartdog.fi/…/smartdog-oppiminen-muisti-ja-tun…/

TESTIVAIHTOEHDOT:

*** smartDOG™KOGNITIO - Sisältää osiot ELEET, MUISTI ja ONGELMA, 198 €. Kattavin ja suosituin testi, joka mittaa myös koiran keskittymiskykyä. Kesto 1,5 h.

*** smartDOG™ PENTU - Pennun/nuoren koiran (n. 5-7 kk) persoonallisuuden sekä kognitiivisten ominaisuuksien arvio, 129 € . Kesto 60 min.

*** smartDOG™ ELEET - Osatesti: Ihmisen vihjeiden ja eleiden ymmärtäminen, 89 €. Kesto 45 min.

*** smartDOG™ MUISTI - Osatesti: Muisti ja looginen päättely 89 €. Kesto n. 40 min.

*** smartDOG™ ONGELMA - Osatesti: Ongelmanratkaisu ja itsehillintä 89 €. Kesto n. 40 min.

*** smartDOG™ PIENI PERSOONALLISUUSARVIO - kokonaisvaltainen koiran persoonallisuuden arviointi, erityisesti kehitetty sekarotuisten koirien omistajien pyynnöstä, 85 €. Kesto noin 1 h.

*** UUSI! smartDOG™ OPPIMINEN, MUISTI JA TUNNETILA - oppimisnopeus, tunnetila oppimisen hetkellä ja pitkäkestoinen muisti, 129€, kesto n. 1h.

Kaikkiin testeihin voivat osallistua sekarotuiset ja rotukoirat. Ainut vaatimus on, että koira kykenee syömään makupaloja testin aikana; koiran ei tarvitse osata mitään erityistä.

Huom. Saman perheen toisen koiran testistä -20% normaalitestihinnasta, kolmannesta-useammsta -30%. OPPIMINEN, MUISTI JA TUNNETILA testissä hinnoittelu alkaa normaalihinnasta kaikilla koirilla, aleprosentein -20% perheen toisesta ja -30% kolmannesta tai useammasta koirasta.

Testaajana toimii lisensoitu smartDOG testaaja ja kouluttaja Ulla Ruistola (www.koiraharrastaja.fi) yhteystiedot ruistolatmi@gmail.com tai 0407093772